A jövőről

Egyre több találgatás van arról, hogy mit hoz a jövő. Számos olyan potenciális "gyilkos" jelölt van már, ami elpusztíthatja a Földet és vele együtt az emberiséget is. Ezek bemutatás, megvitatása a blog egyik célja. A másik jövő, a mi jövőnk, az életünk kis hazánkban. Hogyan képzeljük mi és a "nagyok" hogyan képzelik el, stb.. Iskola, gazdaság, stb, stb...

Linkblog

2012 – A kezdet, de nem a vég

2011.01.30. 19:48 | Grem | Szólj hozzá!

Címkék: természet világvége 2012

2012-ről egyre többet hallunk, egyre több film készül és egyre több világvége csoport alakul világszerte. Tisztán emlékszem az 1999-es (napfogyatkozás) és a 2000-es világvége hangulatra, melyek ugyanerről szóltak. Szintén azt jósolták, hogy meg fogunk halni. A jóslat valóban igaz, egyszer mindenki meghal, de nem akkor és lehet, hogy nem 2012-ben.

A 2012-es világvége annyiban más, mint az elődei, hogy erre több más forrás is hivatkozik. Világvégét, csak kevesen hirdetnek, de nagy változásokat annál többen. A híres Maya naptár sem a világvégéről szól, hanem valaminek a végéről és valaminek a kezdetéről. Egyes kutatások szerint 2012-ben egyre erősebb napkitörésekre számíthatunk, amik nagyban befolyásolhatják világunkat. Ezekről később bővebben írok.

Az emberiség több válsággal néz szembe (gazdasági, környezeti, népesség), amik egyre nagyobb fejtörést okoznak manapság is. Sajnos az emberek mentalitása, például a kapzsiság, a pénzhajhászás egyre nagyobb mértékeket ölt. Mint mindenki, így én is a pénz után rohangálok, hogy egyik napról a másikra meg tudjak élni. Azok, akiknek sok van, még többet szeretnének. Bűnösök? Nem, csak emberek.

2012 már mindenképpen változást hoz, jót vagy rosszat. Az embereknek dönteniük kell, hogy a figyelmeztetéseket hogyan értelmezik.

Véleményem szerint biztos, hogy nem lesz világvége, de vajon milyen változások lesznek? A blogban, ahogy már írtam, megpróbálom bemutatni, hogy mikre számíthatunk. Milyen környezeti katasztrófákkal és következményekkel kell szembenéznünk, nekünk és a jövő generációinak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovorol.blog.hu/api/trackback/id/tr612626012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása